WhatsApp Informeaza OFICIAL privind Schimbarile Majore din Android, iPhone

WhatsApp Informeaza OFICIAL Schimbarile Majore Android iPhone

WhatsApp are lansata in mod oficial o noua schimbare extrem de importanta pe care platforma de mesagerie a avut-o in dezvoltare in secret timp de cateva luni bune pentru telefoanele iPhone si Android, iar acum ea este in mod oficial disponibila pentru noi.

WhatsApp ne ofera in sfarsit posibilitatea de a sterge mesajele trimise catre alte persoane, inclusiv din conversatiile lor, la maxim 2 zile si 12 ore din momentul in care au fost trimise, perioada de timp necesara fiind crescuta substantial de catre companie.

WhatsApp Messenger are confirmata lansarea acestei noi functii importante multumita listei oficiale de schimbari care a fost publicata de catre compania ameicana impreuna cu cele mai recente versiuni ale aplicatiei pentru iPhone si Android, disponibile in magazinele de aplicatii.

In baza acestei modificari, oricine va putea sterge mesajele trimise catre alte telefoane iPhone si Android, la maxim 2 zile si 12 ore de la trimitere, deci va puteti astepta ca si alte persoane care v-au trimis, sau va vor trimite, voua mesaje sa faca acest lucru incepand de acum.

WhatsApp explica in lista de schimbari de mai jos si ca separat de aceasta modificare, putem transfera istoricul conversatiilor noastre intre Android si iPhone mult mai usor, dar si ca maxim 512 persoane pot participa acum la conversatiile in grup, in plus fisierele care pot fi transferate pot avea maxim 2 GB.

Acum puteți „șterge pentru toată lumea” timp de peste 2 zile.

Acum puteți muta în siguranță istoricul chat-urilor de pe Android pe iPhone. Începeți prin obținerea aplicației Mutare în iOS pe telefonul dvs. Android și urmați instrucțiunile de pe ecran.

S-a mărit limita de participanți în grup la 512, a crescut limita maximă a dimensiunii fișierului la 2 GB.