DIGI Mobil: ce Ofera GRATUIT si Permanent pentru Milioane de Clienti

DIGI Mobil Ofera GRATUIT Permanent Milioane Clienti

DIGI Mobil, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, are peste 4 milioane de clienti care platesc lunar pentru serviciile pe care le ofera, iar pentru o buna parte dintre ei este oferit gratuit si permanent ceva despre care multi nu stiu.

DIGI Mobil este parte a grupului RCS & RDS, care ofera o varietate de servicii pentru proprii clienti, iar unul extrem de important este disponibil inclusiv pentru clientii care au abonamente de telefonie mobila in momentul de fata, si se folosesc de ele pentru a comunica.

Romanii care au abonamente la DIGI Mobil, pot beneficia gratuit si permanent, pe toata perioada derularii abonamentului, de acces gratuit la platforma DIGI Online pe care cei de la RCS & RDS o au, si la care ofera acces gratuit pentru aproape toti clientii.

RCS & RDS le permite clientilor din Romania sa foloseasca DIGI Online pentru a vedea toate canalele de televiziune pe care compania le transmite, impreuna cu o selectie de filme, dar si posturile sale radio, accesul fiind oferit gratuit pentru cei cu abonamente de internet, televiziune, telefonie.

DIGI Mobil este compania din grupul RCS & RDS care ofera serviciile de telefonie, iar clientii sai se pot bucura de acces gratuit si permanent la DIGI Online facandu-si un cont pe website-ul companiei, si activand accesul la platforma pentru a urmari tot continul de oriunde din Romania.

DIGI Online poate fi accesata atat direct printr-un website pe care RCS & RDS l-a creat, chiar si fara a fi pe o conexiune mobila a DIGI Mobil, dar e important sa fiti pe una oferita de grup, chiar daca e fixa, asa ca e bine sa aveti in vedere acest lucru acum.

DIGI Mobil nu mentioneaza acest beneficiu printre cele care sunt disponibile pentru abonatii care-I activeaza serviciile, dar el exista, e acolo, si merita sa profitati de el cat mai este disponibil pentru noi in aceasta perioada in Romania, mai ales ca e gratuit si oferit permanent cu intregul contract.