Atentionare a Raiffeisen Bank cu un Anunt IMPORTANT pentru Toti Clientii

Atentionare Raiffeisen Bank Anunt IMPORTANT Toti Clientii

Raiffeisen Bank a publicat o atentionare extrem de importanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca le aduce in atentie o decizie importanta care ii va afecta pe foarte multi dintre ei, deci e bine sa stie ce se intampla.

Raiffeisen Bank a decis ca in cursul acestei nopti sa faca o serie de lucrari de mentenanta pentru a rezolva eventualele probleme care exista in sistemul in baza caruia functioneaza serviciile bancare, sau pentru a implementa diverse imbunatatiri pentru el.

Raiffeisen Romania spune ca in data de 2 septembrie 2022, intre orele 00:00 si 01:00, vor avea loc aceste lucrari de mentenanta, iar multiple servicii pe care le ofera banca vor fi afectate intr-o masura substantiala de catre ceea ce se intampla.

Tranzactiile online cu cardurile de credit si debit, Raiffeisen Smart Mobile pentru persoane fizice si juridice, Raiffeisen Online pentru persoane fizice si juridice, Raiffeisen SmartToken si Raiffeisen Smart Business, vor fi indisponibile, sau disponibile cu intermitenta in aceasta perioada.

Raiffeisen spune totusi ca intreaga operatiune de interventie urmeaza sa dureze doar o ora, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru ca nu ar trebui sa fim lipsiti prea mult de posibilitatea de a folosi serviciile bancii in aceasta perioada de timp.

Derularea acestor lucrari de mentenanta pentru infrastructura Raiffeisen Romania are loc pe timpul noptii deoarece atunci exista cel mai redus nivel de utilizare pentru serviciile care vor fi afectate, deci e normal ca eventualele interventii sa se faca la aceste ore.

Atentionare Raiffeisen Bank Anunt IMPORTANT Toti Clientii servicii inchise

Raiffeisen Bank ar trebui sa reinceapa sa ofere functionalitate normala pentru serviciile sale dupa ora 01:00, asa ca in mod normal lucrurile ar trebui sa revina la normal pana dimineata, deci va veti putea folosi de banii din conturile voastre asa cum o faceati in mod normal.

Daca vor exista probleme cu lucrarile pe care le desfasoara banca, atunci cel mai probabil vom fi anuntati din timp in legatura cu ceea ce se intampla, asa ca vom sti daca vom avea dificultati de vreun fel, sau nu.