IMPORTANT Anunt al BANCA Transilvania, ce a Decis sa Ofere Romanilor

IMPORTANT Anunt BANCA Transilvania Decis Ofere Romanilor

BANCA Transilvania transmite un anunt important pentru romanii din toata tara, fie ca ii sunt clienti, sau nu, iar asta pentru ca a decis ca in aceasta perioada sa faca o serie de oferte speciale de care oricine poate profita, ele fiind disponibile in cadrul unei campanii care se numeste Bank to School.

BANCA Transilvania are in cadrul acestei campanii dobanzi reduse pentru creditele pe care le putem lua, puncte STAR pentru conturile noastre, asigurari si pachete de servicii la preturi mult mai bune, totul fiind gandit pentru romanii care in aceasta perioada sunt interesati sa cheltuie bani.

Exista desigur si alte beneficii pe care BANCA Transilvania le ofera pentru cei interesati, unele dintre ele fiind oferite pentru creditele pe care le luam, altele pentru cardurile care sunt emise, deci noi decidem intr-o anumita masura cat de mult, sau putin, profitam de aceasta campanie speciala acum.

BANCA Transilvania are toate aceste oferte speciale din cadrul campaniei Bank to School disponibile pentru oricare dintre clientii din toata Romania, dar si pentru cei care vor sa devina clienti ai bancii incepand de acum, asa ca ramane doar sa alegem ceea ce ne dorim de fapt dintre ele.

In aceasta perioada exista si alte banci care au oferte speciale de acest gen disponibile, deci nu doar de la BANCA Transilvania vom vedea promotii de acest gen, iar de aceea e important sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce este disponibil pentru noi acum, pentru a profita de oferte cat sunt disponibile.