Notificarea DIGI RCS & RDS, ce Ofera OFICIAL cu 50% Reducere Timp de 6 Luni

Notificarea DIGI RCS & RDS Ofera OFICIAL 50% Reducere Timp 6 Luni

DIGI RCS & RDS, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra, a publicat o informare care vine cu vesti foarbe bune deoarece dezvaluie ce ofera cu 50% reducere timp de 6 luni dezile pentru companiile din Romania care sunt dornice sa profite de acest lucru.

DIGI RCS & RDS le spune companiilor ca daca aleg sa contracteze abonamentele sale de telefonie mobila, prin portare, atunci beneficiaza de 50% reducere timp de 6 luni la abonamente, sau 3 luni gratuite, dar au si telefoane in 24 de rate, fara avans, fara dobanda, totul pe factura.

Stiti probabil ca in ultimii ani cei de la RCS & RDS au reusit sa atraga o foarte mare din clientii actuali prin oferte de portare care au convins extrem de multa lume ca merita sa aiba in vedere serviciile pe care le ofera compania, iar aceasta strategie continua si in aceasta perioada, dupa cum se vede.

RCS & RDS are oferte extrem de interesante nu doar pentru companii, ci si pentru clientii persoane fizice, iar asta pentru ca oricine vrea sa se porteze in cadrul retelei de telecomunicatii, poate beneficia de reduceri surprinzatoar de bune pentru serviciile care sunt disponibile in toata Romania acum.

Încrederea se câștigă dintr-odată, telefoanele se plătesc în 24 de rate! Portează la DIGI numerele de mobil ale afacerii tale şi prinde dubla ofertă specială.

Telefoane în 24 de rate, fără avans, fără dobândă, cu ratele direct pe factură, 50% reducere timp de 6 luni, la abonament.

Alege Business NELIMITAT, acum la doar 1,65 Euro fără TVA/lună şi ai beneficii premium în fiecare lună: NELIMITAT Minute naţionale, NELIMITAT Net 4G, NELIMITAT SMS în rețea, 1000 de minute internaţionale.