IMPORTANTA Informare a Vodafone pentru Toti Clientii din Romania

IMPORTANTA Informare Vodafone Toti Clientii Romania

Vodafone le transmite o foarte importanta notificare tuturor clientilor din Romania in momentul de fata, una despre care trebuie sa stii acum daca-i folosesti serviciile, iar asta pentru ca operatorul de telecomunicatii si-a actualizat aplicatia pe care o ofera pentru telefoanele mobile.

Vodafone spune ca in noua versiune a aplicatiei MyVodafone avem acces mult mai simplu la informatiile si noutatile disponibile pentru noi, o singura apasare de ecran permitandu-ne sa le vedem imediat, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta pentru cei care-si administreaza conturile asa.

O actualizare pentru aplicatia MyVodafone a celor de la Vodafone Romania a fost lansata chiar in cursul zilei de ieri, astfel ca vorbim despre un update care poate fi instalat chiar acum de catre toata lumea, iar multumita lui ne vom putea bucura de toate aceste schimbari chiar de la instalare.

Vodafone Romania isi distribuie aplicatia MyVodafone prin App Store si Google Play Store chiar acum, iar oricine poate sa se bucure de beneficiile care sunt disponibile prin intermediul ei, deci e bine sa o faceti, pentru ca va puteti administra mult mai usor abonamentele, sau cartelele prepay.

Lucrăm constant la îmbunătățirea aplicației, pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună experiență. Am remediat câteva erori raportate în versiunile anterioare și am îmbunătățit performanța aplicației.

Ai abonament mobil sau cartelă Vodafone? De acum, poți intra în aplicația My Vodafone mult mai simplu! Cu un singur tap, ai acces la informațiile și noutățile din app. Asigură-te că aplicația e la zi și datele mobile sunt pornite.