Avertizare de la Raiffeisen Bank pentru Clientii din Romania, ce Masuri a Hotarat

Avertizare Raiffeisen Bank Clientii Romania Masuri Hotarat

Raiffeisen Bank le transmite tuturor clientilor din toata Romania in momentul de fata o informare prin care le atrage atentia imediata asupra unei masuri pe care a luat-o, si pe care o pune in aplicare in cursul acestei nopti, pentru ca noi lucrari de mentenanta sunt pregatite pentru sistemele sale.

Raiffeisen Bank Bank ne anunta in legatura cu faptul ca intre orele 00:00 si 03:00 in aceasta noapte vor avea loc o serie de lucrari de mentenanta pentru cateva dintre serviciile sale, iar ele vor deveni complet indisponibile in aceasta perioada, ceea ce va afecta experienta de utilizare a lor.

Raiffeisen Smart Mobile pentru persoane fizice si juridice, Raiffeisen Online pentru persoane fizice si juridice, Raiffeisen SmartToken si Raiffeisen Smart Business sunt serviciile care vor trece prin lucrari de mentenanta timp de 3 ore peste noapte, la fel cum s-a intamplat si acum cateva zile.

Raiffeisen Romania a derulat chiar cu cateva nopti in urma lucrari de mentenanta similare, fara a le spune clientilor ce anume a fost modificat in comparatie cu ceea ce a oferit pana in acel moment, insa daca lucrarile au fost facute, atunci e clar ca ele erau necesare intr-o anumtia masura.

E posibil ca efectuarea acestor lucrari de mentenanta de catre cei de la Raiffeisen sa aiba la baza inclusiv pregatirea implementarii unor noi functii pentru serviciile pe care le ofera, dar deocamdata banca nu a spus absolut nimic in legatura cu eventuale noutati pe care le-a implementat.

Avertizare Raiffeisen Bank Clientii Romania Masuri Hotarat servicii

Avand in vedere ca in ultimele luni diverse banci din Romania au integrat noi servicii si functionalitati pentru cele existente, nu este exclus ca Raiffeisen Bank sa faca acelasi lucru, dar mai multe vom afla daca va veni si un anunt oficial de la banca cu privire la o asemenea decizie.

Raiffeisen Bank anunta prin intermediul website-ului sau toate lucrarile de mentenanta pe care le face, astfel ca ramane doar sa vedem ce anume va mai anunta in viitorul apropiat in legatura cu ceea ce se schimba in urma acestor lucrari de mentenanta.