Coronavirus Romania: Numarul Nou al Cazurilor Noi din 3 Septembrie 2022

Coronavirus Romania Numarul Nou Cazurilor Noi 3 Septembrie 2022

Coronavirus in Romania ramane o prezenta foarte serioasa, numarul mare de infectari din aceasta perioada aratandu-ne faptul ca este nevoie in continuare de protectie pentru oamenii care incearca sa se fereasca de o posibila infectare, mai ales ca foarte multe dintre activitatile zilnice se muta in interiorul cladirilor de acum.

Romania inca traverseaza o perioada de scarede a numarului de cazuri noi de Coronavirus in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o scadere constanta a infectarilor in ultimele saptamani, chiar inainte sa inceapa scoala, asa cum anuntau autoritatile.

In spitale situatia ramane in continuare mult mai relaxata decat in cursul valurilor anterioare de infectari generate de catre Coronavirus, iar asta pentru ca numarul persoanelor infectate este in continuare unul redus, din fericire pentru toata lumea.

Autoritatile se asteapta ca in Romania un val 7 de infectari generate de catre Coronavirus sa inceapa in lunile octombrie, sau noiembrie, insa deocamdata nu e foarte clar cand anume va avea debutul, mai ales ca scoala incepe fara masurile anterioare de prevenire a infectarilor.

Cifrele oficiale ale zilei de 3 septembrie 2022 vor fi anuntate dupa ora 13:00.