LIDL Romania Anunta Oficial ca da GRATUIT iar Vouchere de 250 de LEI Clientilor

LIDL Romania Anunta Oficial GRATUIT Vouchere 250 LEI Clientilor

LIDL Romania incepe weekend-ul cu vesti excelente pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a dezvaluit ce ne da gratuit incepand chiar de acum daca ajungem in magazinele sale pentru a ne face cumparaturile, si vorbim iar despre vouchere pentru cumparaturi.

LIDL Romania ofera din nou, in cadrul campaniei Chef Mat, posibilitatea de a castiga 5 vouchere in valoare de 250 de LEI fiecare, dar si un blender pentru a ne descurca mult mai bine in bucatarie, astfel ca vorbim despre premii foarte interesante care sunt oferite pentru noi.

Pentru a putea castiga voucherele LIDL de 250 de LEi fiecare, sau blenderul, trebuie sa cumparam produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din tara, printre care sa fie unul dintre ingredientele cheie ale celui mai recent episod al show-ului Chef Mat.

LIDL ne cere sa ne inscriem la aceasta campanie direct pe website-ul sau din Romania, iar acolo trebuie sa includem si informatii cu privire la codul de identificare al bonului de cumparaturi primit la achizitia produselor din magazine, iar pe website-ul sau aveti mai multe informatii despre tot.

Show-ul #ChefMat vine cu un nou CONCURS! Cum poți să câștigi un blender sau vouchere Lidl de 200 lei ?

Urmărește episodul 6 și găsește cele trei ingrediente-cheie.

Achiziționează cel puțin unul dintre ingredientele-cheie pe un bon de minimum 70 de lei.

Înscrie bonul pe site. Important! Bonul înscris trebuie să conțină cel puțin unul dintre cele trei trei ingrediente-cheie din episod.