Netflix Anunta OFICIAL cele mai Importante Filme si Seriale Programate pentru Lansare in Romania

Netflix Anunta OFICIAL Importante Filme Seriale Programate Lansare Romania

Netflix anunta pentru toti romanii 5 filme si seriale foarte importante care vor fi lansate in cadrul platformei de streaming video la cerere in cursul urmatoarelor saptamani si luni, iar dupa cum puteti vedea, exista multe titluri foarte interesante de care ne vom putea bucura foarte curand.

Netflix spune ca in 9 septembrie vom putea vedea sezonul 5 al Cobra Kai, in timp ce pe 24 septembrie va fi lansat sezonul al cincilea al Dinasty, iar pe 28 septembrie va fi disponibil filmul Blonde cu Ana de Armas, insa abia pe 21 octombrie vom avea The School for Good and Evil.

25 octombrie ne va aduce de la Netflix filmul Guillermo del Torro’s Cabinet of Curiosities, in timp ce abia pe 4 noiembrie va fi lansat filmul Enola Holmes 2, in aceeasi zi fiind programat pentru lansare inclusiv cel de-al patrulea sezon al serialului Manifest in cadrul platformei de streaming.

Netflix anunta ca “toamna aceasta” va fi lansat serialul Wednesday de Tim Burton, iar abia pe 23 decembrie vom vedea Glass Onion: A Knives Out Mistery, pana la finalul anului fiind programata inclusiv lansarea Guillermo del Toro’s Pinocchio, un film asteptat de catre foarte multa lume.

Netflix are programata o toamna incarcata pentru romani, dupa cum puteti vedea, insa desigur ca separat de toate aceste titluri vor mai fi disponibile si altele pentru noi, ceva cu care foarte multi romani s-au obisnuit oricum de la platforma de streaming video la cerere care lanseaza sute de filme si seriale, sau sezoane de seriale, anual.