DIGI Romania Informeaza Romanii, ce da cu 50% Reducere Timp de 6 Luni

DIGI Romania Informeaza Romanii 50% Reducere Timp 6 Luni

DIGI Romania a publicat o informare despre care ar trebui sa stie clientii sai din toata Romania in momentul de fata, dar si cei care nu ii sunt deocamdata clienti, dar ar vrea sa devina pentru a beneficia de serviciile pe care le ofera grupul de telecomunicatii din Romania.

DIGI Romania spune ca le ofera romanilor 6 luni de reducere de 50% pentru serviciile sale de telefonie mobila, dar si de preturi preferentiale pentru telefoanele pe care le are la vanzare, ceva ce vine ca o masura foarte buna pentru multi dintre romanii care cauta asemenea servicii.

Daca aduceti mai multi prieteni in cadrul retelei celor de la DIGI, atunci si reducerea de care beneficiati este mai mare, compania spunand in cadrul website-ului sau ca se reduce costul cu fiecare client nou portat impreuna cu noi, deci putem beneficia de o oferta foarte buna.

DIGI este compania cu cele mai mari portari realizate in Romania in ultimii ani, reteaua sa de telefonie mobila avand cele mai mici preturi din tara cand vine vorba despre aceste tipuri de servicii, chiar daca nu ofera o calitate pe masura asteptarilor tuturor, reuseste totusi sa tina preturi mici.

Fă cunoștință cu Optimeștii: familie mare, factură mică, după buget. La DIGI treaba e simplă, cu cât portezi mai mulți stimabili în rețea, cu atât prețul scade. Te poți bucura de abonamentul Optim Nelimitat cu doar 1,5€/lună, timp de 6 luni. Află mai multe pe digi.ro și în magazine.

Treaba stă așa: cu cât portezi mai multe numere în rețea, cu atât prețul e din ce în ce mai bun.

În plus, ai reducere de 50%, timp de 6 luni, pentru fiecare abonament portat.