HBO Max Surprinde, ce Ofera GRATUIT pentru Oameni din Toata Lumea

HBO Max Surprinde Ofera GRATUIT Oameni Toata Lumea

HBO Max, una dintre cele mai mari platforme de streaming video la cerere din intreaga lume, ii anunta pe toti oamenii care sunt interesati de filmele si serialele pe care le face in legatura cu faptul ca in momentul de fata au posibilitatea de a se bucura gratuit de un episod din Casa Dragonului.

HBO Max a lansat House of the Dragon acum 2 saptamani de zile, iar serialul s-a bucurat de un succes foarte mare in intreaga lume, atat de mare incat acum compania vrea sa le ofere oamenilor acces gratuit la primul episod pentru a vedea ceea ce a fost gandit de catre platforma de streaming.

Oricine este dornic sa vada primul episod din Casa Dragonului, House of the Dragon, in mod gratuit in momentul de fata, poate sa o faca multumita unei pagini speciale prin care HBO ne permite asta, insa numai daca exista acces la platforma de streaming in tara in care locuiti voi.

HBO are pe website-ul sau o sectiune speciala prin intermediul careia ne ofera posibilitatea de a vedea gratuit primul episod din Casa Dragonului, House of the Dragon, iar in mesajul de mai jos aveti si un link, insa daca nu aveti in tara voastra disponibil HBO, puteti folosi un VPN pentru a depasi aceasta limitare.

Trebuie făcut. O provocare potrivită pentru un Șarpe de Mare și un Prinț Rogue.

Urmărește gratuit primul episod din #CasaDragonului pe website. Un nou episod este transmis duminică seara pe HBO Max.