Vladimir Putin Vrea sa Recruteze Soldati din Randul Angajatiilor Companiilor din Rusia

Vladimir Putin Vrea sa Recruteze Soldati din Randul Angajatiilor Companiilor din Rusia

Vladimir Putin are un plan secret pentru a creste numarul soldatilor din Ucraina care lupta pentru tara sa, iar el implica recrutarea oamenilor din randul angajatilor companiilor din Rusia, doar din cadrul companiei nationale de cai ferate dorindu-se mobilizarea a 10.000 de persoane, conform planului liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin incearca de cateva luni sa creasca numarul de soldati care lupta in Ucraina pentru Rusia, fara chiar atat de mult succes, dar aceasta masura probabil ca va genera destula nemultumire in randul rusilor care nu prea sustin razboiul din Ucraina in momentul de fata, si n-ar vrea sa ajunga pe vreun front.

“Firma de căi ferate rusă încearcă să recruteze 10.000 dintre lucrătorii săi pentru războiul din Ucraina. Se așteaptă ca angajații Căilor Ferate Ruse, monopolul căilor ferate de stat, să semneze contracte pe termen scurt pentru șase luni și să primească 5.100 de dolari pe lună.

Un document despre presupusul plan al dictatorului rus Vladimir Putin de a recruta voluntari la marile companii a fost publicat de Alexei Tabalov, un avocat rus pentru drepturile omului.”