DIGI Mobil: Vestile PROASTE care Vizeaza Milioanele de Clienti Romani

DIGI Mobil Vestile PROASTE Vizeaza Milioanele Clienti Romani

DIGI Mobil este al patrulea cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, avand peste 4 milioane de clienti care-I folosesc serviciile in fiecare zi, numarul fiind in continua crestere, ceea ce desigur ca este o veste buna pentru companie, iar azi vin niste vesti nu prea bune.

DIGI Mobil a fost inclus intr-un studiu, disponibil in aceasta pagina, care a vizat certificarea Orange ca avand cea mai buna retea de telefonie mobila din Romania, cu cele mai bune servicii pe partea de internet mobil si voce, iar in cazul companiei detinute de RCS & RDS vestile nu chiar atat de bune, ba din contra.

Orange are cea mai performanta retea de telefoni emobila din Romania in momentul de fata, cu cele mai mari viteze de internet, in timp ce DIGI Mobil ramane pe ultimul loc in ceea ce priveste performantele internetului mobil, cu 19 Mbps pentru download si 5.77 Mbps pentru upload.

DIGI Mobil nu a reusit sa imbunatateasca performantele retelei mobile fata de aceeasi perioada a anului trecut decat extrem de putin, diferenta in ceea ce priveste vitezele fiind de doar 0.7 Mbps, deci insesizabila pentru clientii finali, partea proasta fiind ca diferenta fata de Telekom a crescut substantial.

Telekom inregistra anul trecut viteze de internet de 19 Mbps, iar acum a sarit la 27 Mbps, o imbunatatire considerabila, in timp ce DIGI Mobil a ramas tot acolo unde era, ceea ce nu e tocmai surprinzator, din moment ce preturile pentru serviciile companiei sunt unele mici in continuare.

DIGI Mobil Vestile PROASTE Vizeaza Milioanele Clienti Romani performante inernet mobil