Notificarea LIDL Romania pentru Clienti, ce Schimbari a Facut pentru Magazine

Notificarea LIDL Romania Clienti Schimbari Facut Magazine

LIDL Romania a luat prin surprindere foarte multi clienti din toata tara, iar asta pentru ca a emis astazi un mesaj de informare care vizeaza pe toata lumea care ajunge in magazinele din intreaga tara pentru a cumpara oricare dintre produsele pe care le vinde in momentul de fata.

LIDL Romania a luat decizia de a aduce in toate magazinele din tara colectia Wizarding World care include o varietate de figurine legate de seria de filmeHarry Potter, si nu doar atat, iar mai jos puteti vedea unele dintre produsele care sunt disponibile incepand de acum pentru noi toti.

Pentru a putea primi una dintre figurile de carton in cadrul magazinelor pe care LIDL le are in toata tara, trebuie doar sa faceti cumparaturi in valoare de 70 de LEI, si va va fi oferita fara plata una dintre cele 25 de figurine pe care compania le distribuie in romania.

LIDL spune ca aceste figurile fac parte dintr-o colectie, pentru care exista si un album special, astfel ca vorbim despre o decizie foarte interesanta pentru fanii Wizarding World, si merita sa va uitati la ceea ce a adus compania in Romania pentru clientii sai.

Pentru toți cei ce iubesc magia: colecția Wizarding World™ este acum la Lidl! Cumpărăturile de minim 70 de lei îți aduc una din cele 25 de figurine din carton, care te așteaptă să le asamblezi, să le colecționezi și să le iei la joacă!

Păstrează-ți colecția de figurine în Albumul pentru colecționat Wizarding World™ și bucură-te de magicul joc din cutie. Iar pentru a aduce și mai multă magie la tine acasă, poți construi Trenul Hogwarts Express. Descoperă mai multe pe website.