DACIA: Lansarea Bigster ar putea Aduce o Surpriza MAJORA pentru Romani

DACIA Lansarea Bigster Aduce Surpriza MAJORA Romani

DACIA, unul dintre cei mai mari producatori auto din lume, si cel mai mare din Romania, este in momentul de fata in plin proces de pregatire a lansarii a cel putin doua noi modele de masini importante, iar una dintre ele se numeste Bigster. Dupa cum prea bine stiti deja, Bigster este o versiune mai mare a Duster, ea urmand a fi lansata de DACIA pentru prima oara in cursul anului 2023, conform celor mai recente informatii, iar vestile devin interesante.

DACIA ar urma sa foloseasca in modelul Bigster o versiune modificata a sistemului de propulsie hibrida care va fi integrat in Jogger, si va ajunge inclusiv in Duster 3, iar asta pentru ca vrea sa le ofere clientilor cea mai buna experienta posibila pentru masina pe care o vor cumpara. Conform unor zvonuri venite de la presa din Franta, DACIA urmeaza sa ofere pentru Bigster un sistem de tractiune hibrida 1.8 E-Tech, cu un motor pe combustie interna cu 4 cilindri, si tehnologia ciclului Atkinson.

DACIA: Lansarea Bigster ar putea Aduce o Surpriza MAJORA pentru Romani

DACIA va oferi pentru Bigster si ceva mai multa putere cu aceasta motorizare superioara, probabil peste 150 de cai putere si un cuplu mai mare decat in cazul motorului care va fi utilizat in Duster 3 si in Jogger. Diferenta adusa de acest sistem hibrid 1.8 E-Tech este data de faptul ca Bigster va fi o masina mai mare si va avea mai mult spatiu pentru implementarea unui sistem cu propulsie mai puternica, ceea ce desigur ca e o veste buna pentru noi.

DACIA ar vrea sa vanda Bigster la cam un an de zile distanta de momentul in care Duster 3 va fi anuntata in mod oficial, dar avand in vedere schimbarile importante care sunt asteptate, e posibil ca si pretul de vanzare sa fie unul mult mai mare. Nu se stie deocamdata cat de mare va fi diferenta de pret intre Bigster si Duster 3, insa e posibil ca DACIA sa ceara cateva mii de euro, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru acest lucru cand va fi anuntat.

DACIA ar urma sa anunte in mod oficial Bigster in toamna anului 2024, cu lansare in 2025, dar deocamdata aceste planuri nu sunt 100% sigure, asa ca e bine sa le priviti ca atare pana cand vor fi anuntate in mod oficial pentru intreaga lume.