Vodafone: Vestile GROZAVE pentru Milioane de Clienti din Toata Romania

Vodafone Vestile GROZAVE Milioane Clienti Toata Romania

Vodafone a pus in aplicare in ultimul an de zile o serie de schimbari foarte importante pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim astazi despre vesti grozave pentru cei care-I folosesc serviciile de telecomunicatii mobile in momentul de fata, si care ar trebui sa stie ce se intampla.

Vodafone a reusit in ultimul an de zile sa faca o schimbare foarte importanta pentru milioanele de clienti din toata Romania, mai exact sa creasca vitezele medii de internet mobil de care se bucura toti cei care ii au cartele prepay, sau abonamente de telefonie mobila si-I folosesc infrastructura.

Daca in primele doua trimestre ale anului 2021 cei de la Vodafone Romania au fost inregistrati in cadrul unor teste de certificare ale Orange, cu detalii in aceasta pagina, cu viteze medii de internet mobil de aproape 35 Mbps, intr-o noua certificare din 2022 au ajuns la 47.4 Mbps.

Vodafone Romania a reusit sa inregistreze o crestere de aproape 50% a vitezelor medii de internet mobil in Romania in ultimul an de zile, apropiindu-se foarte mult de cei de la Orange din acest punct de vedere, iar asta desigur ca este o veste excelenta pentru toti clientii care ii folosesc serviciile.

Vodafone va continua cu siguranta sa le ofere clientilor viteze tot mai mari de internet mobil in Romania in cursul urmatorilor ani, insa saltul care este inregistrat chiar in testele facute pentru a certifica un competitor este cu adevarat impresionant pentru grupul de telecomunicatii din Romania.

Vodafone Vestile GROZAVE Milioane Clienti Toata Romania viteze internet