ING: ATENTIONARE Extrem de Serioasa pentru Clienti Privind un Pericol Real

ING ATENTIONARE Extrem Serioasa Clienti Pericol Real

ING Bank este una dintre cele mai importante institutii financiare din Romania, avand un numar mare de clienti in toata tara, iar astazi vine si o foarte importanta atentionare pentru toti dintre ei, ea avand in centru binecunoscutele fraude online prin care se incearca furtul datelor romanilor.

ING Bank are clientii vizati de o noua campanie de tip phishing prin care clientii sai sunt anuntati in legatura cu faptul ca le-ar fi fost blocat contul de catre banca “din motive de securitate”, si li se cere sa acceseze in link inclus in email-urile primite pentru a introduce anumite date care sa duca la deblocarea contului.

In repetate randuri am fost avertizati de catre ING Romania in legatura cu aceste campanii de tip phishing, insa din pacate inca exista multi romani care nu stiu cum sa se protejeze eficient impotriva atacurilor de acest gen, iar acesta este motivul din cauza caruia ele inca sunt in plina derulare acum.

ING le spune romanilor sa nu dea curs vreodata unor cereri de acest gen, si sa nu-si introduca datele personale in website-uri necunoscute care le sunt recomandate prin email-uri care sunt primite de la entitati necunoscute, astfel ca e important sa fim foarte atenti la ceea ce se intampla in momentul de fata.

ING Bank poate sa ajute unii dintre clientii care ajung victimele campaniilor de acest gen, insa nu intotdeauna se intampla asa, deci e foarte important sa fiti extrem de vigilenti si sa nu cadeti in plasa hackerilor care nu vor altceva decat sa va faca rau in aceasta perioada, deci e bine sa fiti atenti.

ING ATENTIONARE Extrem Serioasa Clienti Pericol Real atac