LIDL Romania va da GRATUIT Clientilor Romani Vouchere de 200 de LEI

LIDL Romania GRATUIT Clientilor Romani Vouchere 200 LEI

LIDL Romania a anuntat in mod oficial ca da gratuit clientilor romani vouchere de 200 de LEI fiecare pentru cei care sunt interesati sa le primeasca, iar asta deoarece marele lant de supermarket-uri a decis sa deschida in Romania o noua campanie pentru produse iberice saptamana viitoare.

LIDL Romania le spune tuturor clientilor din Romania ca au sansa de a castiga unul dintre cele 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, un frigider Fram, sau 5 roboti de bucatarie TEFAL, daca aleg sa cumpere produsele Sol y Mar din magazinele sale si se inscriu in promotia care va fi lansata in 12 septembrie.

Este nevoie sa cumparat produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele LIDL din tara noastra, iar printre ele trebuie sa se numere si unul din categoria Sol y Mar, si daca indepliniti aceasta cerinta importanta, atunci aveti sansa de a primi unul dintre voucherele de 200 de LEI, sau celelalte premii.

LIDL ne cere sa ne inscriem in cadrul website-ului sau pentru a fi inscrisi in aceasta promotie care incepe pe 12 septembrie, si se va incheia in data de 19 septembrie, astfel ca avem o perioada foarte limitata de timp in care sunt oferite in mod gratuit aceste premii pentru romanii care sunt foarte norocosi.

Pasiunea pentru bucataria in stil iberic e rasplatita!

Te pasionează ingredientele și preparatele inspirate de Spania și Portugalia? Te premiem pentru asta! Înscrie aici un bon Lidl de minimum 70 de lei pe care apar și produse Sol Y Mar și intri în tragerea la sorți pentru unul dintre premiile săptămânii. Succes!

LIDL Romania GRATUIT Clientilor Romani Vouchere 200 LEI magazine