WhatsApp face o Noua Schimbare IMPORTANTA in Secret pe iPhone si Android

WhatsApp face Noua Schimbare IMPORTANTA Secret iPhone Android

WhatsApp lucreaza in secret in momentul de fata la o schimbare foarte importanta pentru aplicatia disponibila pe iPhone si Android, ea fiind gandita pentru a ne oferi posibilitatea de a pastra mesajele temporare care au fost trimise in cadrul unei conversatii, ideea fiind una extrem de buna pentru noi in final.

WhatsApp ne permite sa pastram orice fel de mesaje care au fost trimise cu un termen de expirare, dar lucreaza la o noua modificare in baza careia un mesaj pe care expeditorul nu vrea sa il pastram, sa fie blocat de la salvare, iar mai jos puteti vedea si cum arata alerta care ne spune acest lucru.

In cadrul aplicatiei WhatsApp Messenger vom avea afisat un mesaj precum cel de mai jos atunci cand incercam sa pastram un mesaj pe care expeditorul l-a trimis cu un termen de expirare, si pentru care a decis sa nu fie modificata aceasta optiune, deci nimeni nu il va putea salva in propriul telefon.

WhatsApp Messenger implementeaza aceasta schimbare ca o masura suplimentara de protectie pentru cei care vor ca anumite mesaje sa ramana totusi ascunse de restul lumii, deci vorbim despre o decizie extrem de importanta care va fi disponibila pentru noi undeva in perioada urmatoare.

WhatsApp mai pregateste si alte schimbari importante pentru aplicatia de mesagerie disponibila pentru iPhone si Android, unele fiind in lucru chiar si de peste 1 an de zile, asa ca ramane sa vedem cate vor fi disponibile pentru noi, si cat va dura pana cand se va schimba acest lucru, in final.

WhatsApp face Noua Schimbare IMPORTANTA Secret iPhone Android pastrare mesaje