DIGI RCS & RDS Transmite o Informare IMPORTANTA pentru Clientii Romani

DIGI RCS & RDS Transmite Informare IMPORTANTA Clientii Romani

DIGI RCS & RDS le vorbeste clientilor din Romania intr-o noua notificare importanta despre ceea ce le ofera in momentul de fata in intreaga tara, si vorbim despre posibilitatea de a vedea in format 4K Ultra HD meciurile de fotbal din UEFA Champions League care au loc in aceasta perioada in Europa.

DIGI RCS & RDS vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania care sunt interesati sa urmareasca acum meciurile de fotbal din UEFA Champions League, au posibilitatea de a face acest lucru prin intermediul DIGI 4K, canal de televiziune inclus in extraoptiunea 4K.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la RCS & RDS transmit de ceva vreme o varietate de competitii sportive, sau alte tipuri de programe in format 4K Ultra HD prin intermediul DIGI 4K, astfel ca aveti posibilitatea de a va bucura de cea mai inalta calitate pentru transmisiunile sportive disponibila acum.

RCS & RDS ne ofera posibilitatea de a accesa continutul disponibil pentru DIGI 4K la pretul de doar 5 LEI pe luna, dar trebuie sa aveti un abonament de televiziune de la companie pentru a putea profita de aceasta oferta speciala in momentul de fata, inclusiv un televizor capabil sa redea continutul.

Vezi meciurile UEFA Champions League, în direct și în format UltraHD pe DIGI 4K.

Marți și miercuri, seara, de la ora 10, super starurile se înfruntă pe teren: PSG – Juventus și Inter – Bayern Munchen.