Atentionarea WhatsApp pentru Toti Oamenii cu iPhone si Android

Atentionarea WhatsApp Toti Oamenii iPhone Android

WhatsApp a publicat o atentionare foarte serioasa pentru toti cei care folosesc aplicatia de mesagerie de pe iPhone si Android in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o notificare despre care trebuie sa stie toata lumea care nu vrea sa aiba contul furat de catre hackeri.

WhatsApp le vorbeste utilizatorilor iPhone si Android din intreaga lume despre sistemul de verificare in 2 pasi pentru conturile pe care ei le au, iar asta deoarece acest sistem le ofera posibilitatea de a isi proteja conturile impotriva celor care vor sa le fure, si exista destule metode prin care se poate face asta.

Activarea sistemului de autentificare in 2 pasi pentru WhatsApp Messenger este o masura pe care compania americana o promoveaza de foarte multa vreme, dar pe care foarte multa lume o ignora, din pacate, iar asta in ciuda faptului ca utilizarea sa ne poate proteja conturile impotriva oricui.

WhatsApp Messenger permite activarea rapida a sistemului de autentificare in 2 pasi direct din meniul de setari de securitate al aplicatiei pentru iPhone si Android, asa ca daca vreti sa beneficiati de tot, nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la informatiile care sunt disponibile acolo pentru noi.

Faceți cunoștință cu verificarea în doi pași.

Mesajele tale personale merită mai multă protecție.

Verificarea în doi pași vă permite să creați un PIN, așa că atunci când cineva încearcă să vă acceseze contul de pe un dispozitiv nou, este blocat! Aflați mai multe.