Mesajul Telekom cu o Informare OFICIALA pentru Clientii din Romania

Mesajul Telekom Informare OFICIALA Clientii Romania

Telekom le transmite un mesaj oficial important clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca le aduce tuturor in atentie ceva ce poate ca nu foarte multi au aflat pana acum, mai exact faptul ca au posibilitatea de a-si plati mai usor serviciile de care beneficiaza in momentul de fata.

Telekom a lansat aplicatia MyAccount cu ceva timp in urma pentru clientii din toata Romania, ea fiind gandita pentru a le oferi oamenilor o alternativa pentru administrarea conturilor pe care le au in cadrul website-ului online, ea putand fi instalata de catre oricine care are iPhone si Android acum.

Aplicatia MyAccount ofera separat de aceste beneficii inclusiv altele interesante pentru clientii Telekom Romania, si merita sa le aveti in vedere daca folositi serviciile pe care grupul le ofera in momentul de fata, mai ales ca ea va poate scuti inclusiv de asteptat la telefon pentru interventii.

Telekom Romania a gandit aplicatia MyAccount pentru a fi cat se poate de utila pentru clientii care o vor folosi, iar acest lucru este de laudat, mai ales ca nu este simplu sa faci o aplicatie care sa ofere o functionalitate completa pentru servicii de acest gen, deci merita sa o incercati in momentul de fata.

Vrei să plătești mai simplu factura ta pentru servicii mobile, rapid și în siguranță?

Prin aplicația mobilă MyAccount poți salva datele cardului bancar, pentru plăți mai rapide și sigure. În plus, poți confirma sau amâna plata unei facturi.

Mai multe detalii aici.