IMPORTANTA Informare a Raiffeisen Bank pentru Toti Clientii din Romania

IMPORTANTA Informare Raiffeisen Bank Toti Clientii Romania

Raiffeisen Bank a publicat o informare foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa le ofere tuturor celor care ii folosesc serviciile in momentul de fata posibilitatea de a face transferuri de bani instant catre alte banci din Romania in aceasta perioada.

Raiffeisen Bank a intrat intr-un sistem din care fac parte si alte cateva banci din Romania, ideea in sine fiind noua pentru Romania, insa in alte tari din Europa acest sistem este oferit de foarte multa vreme, dar e bine ca intr-un final se aduce si in tara noastra aceasta functionalitate foarte importanta.

Sistemul de transferuri instant de bani pe care Raiffeisen il ofera este disponibil pentru toti clientii sai din Romania, ele putand fi facute prin aplicatia Smart Mobile, insa numai catre alte banci care au sistemul implementat deja pentru clientii proprii, deci e bine sa fiti constient de acest lucru in acest moment.

Raiffeisen explica pe website-ul sau tot ceea ce trebuie sa stie clientii care vor sa foloseasca acest sistem, si e important sa nu ignorati ceea ce ne transmite banca, iar asta pentru ca vorbim despre un sistem care este extrem de util, si care va ajuta sa transferati rapid sume de bani catre orice alta persoana.

Știi transferurile alea instant pe care le faci către un prieten care are și el cont la Raiffeisen?

Acum le faci la fel de ușor și catre alte banci, cu serviciul Plăți Instant. Primești și trimiți bani pe loc, prin aplicația ta Smart Mobile, de la și către oricare dintre băncile participante la sistemul de plăți instant.

E 2022, de ce sa astepti pentru o tranzacție mai mult de 10 secunde?