Kaufland da GRATUIT Vouchere de 500 de LEI Clientilor din Romania Acum

Kaufland da GRATUIT Vouchere de 500 de LEI Clientilor din Romania Acum

Kaufland surprinde romanii astazi cu un anunt oficial prin care dezvaluie faptul ca ne da gratuit vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare, oricare dintre romanii din tara putand sa intre in posesia lor pentru a le folosi la cumparaturi din oricare dintre magazinele lantului de hypermarket-uri.

Kaufland ne cere sa publicam un comentariu la postarae de mai jos, si sa spunem cu cine mergem la cumparaturi, si cine “conduce” caruciorul atunci cand ajungem in magazine pentru a achizitiona tot ceea ce ne intereseaza, iar asa suntem automat inscrisi in campania pentru a castiga voucherele oferite.

Conform mesajului publicat de catre Kaufland Romania, doar trei vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare sunt disponibile ca parte a acestei campanii speciale care este acum in plina derulare, deci va exista si concurenta ridicata pentru a castiga oricare dintre ele in cursul urmatoarelor zile.

Kaufland desfasoara aceasta campanie promotionala in toata Romania in momentul de fata, astfel ca puteti sa va uitati cu atentie la conditiile de participare pentru a sti cum anume puteti intra in posesia unui dintre cele trei vouchere gratuite in valoare de 500 de LEI pentru orice fel de cumparaturi.

CONCURS: Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland.

Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi omul care stă “la volanul’ căruciorului atunci când mergi prin Kaufland!

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig!

Concursul se încheie pe 14 septembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 19-22 septembrie!

Baftă multă!