WhatsApp va face o Schimbare MAJORA Asteptata de 2 ani pe iPhone si Android

WhatsApp face Schimbare MAJORA Asteptata 2 ani iPhone Android

WhatsApp vrea sa faca o schimbare foarte importanta asteptata de peste 2 ani de zile de catre multi utilizatori cu telefoane iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care ne va oferi posibilitatea de a vizualiza mesajele din conversatiile noastre in functie de o anumita data aleasa de noi.

WhatsApp a inceput acum peste 2 ani de zile sa lucreze la aceasta schimbare, dupa cum puteti vedea si mai jos, insa pana acum ea nu a fost implementata, fiind data uitarii cu mai bine de un an de zile in urma, insa lucrurile par sa se schimbe in bine pentru noi, chiar daca nu se stie foarte clar cand anume.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca WhatsApp Messenger lucreaza la o noua modificare pentru aplicatia care va fi oferita in iPhone si Android, iar in baza ei urmeaza sa ne permita sa folosim un buton vizibil langa bara de scriere pentru a alege filtrarea mesajelor dintr-o conversatie in functie de o anumita data.

WhatsApp Messenver va afisa doar mesajele primite de la acea data si pana in prezent, dupa ce alegem sa selectam respectiva data, iar asa ajungem mai usor sa vedem mesajele primite la o anumita data in trecut, fara a mai parcurge tot ceea ce am scris din acel punct si pana in momentul cautarii.

WhatsApp face o schimbare extrem de buna, pentru ca daca acum vrem sa vedem mesajele unei conversatii din trecut, trebuie sa trecem prin toate mesajele trimise si primite intre timp, asa ca lucrurile devin mult mai simple, si vom putea gasi mult mai usor informatiile de care suntem interesati.

WhatsApp face Schimbare MAJORA Asteptata 2 ani iPhone Android calendar