ING Bank Anunta Clientii, ce da GRATUIT Acum, si Cum Poti Beneficia de Tot

ING Bank Anunta Clientii GRATUIT Acum Cum Poti Beneficia Tot

ING Bank isi surprinde clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a anuntat in mod oficial ce da gratuit pentru oricare dintre clientii care sunt dornici sa profite de o campanie speciala noua care ne aduce posibilitatea de a intra in posesia unuia dintre premiile pe care banca vrea sa ni le ofere acum.

ING Bank ii anunta pe clientii din Romania ca atunci cand isi fac o asigurare de sanatate prin intermediul sau, pot beneficia de inscrierea in cadrul unei campanii speciale care le ofera posibilitatea de a castiga 9 smartwatch-uri, 9 perechi de casti wireless, si 9 mini videoproiectoare.

Cei de la ING Romania vand de ceva vreme asigurari de sanatate pentru oricare dintre clientii care sunt dornici sa profite de aceasta posibilitatea, iar ele ne ajuta sa ramanem in siguranta si sa beneficiem de servicii medicale de calitate atunci cand avem nevoie, ceva ce in Romania este foarte important.

ING Romania spune ca aceasta campanie speciala este valabila doar pana in data de 30 septembrie, asa ca daca vreti sa profitati de tot ceea ce ne este oferit gratuit, mai aveti doar pana in acel moment pentru a incheia asigurarea si a beneficia de oportunitatea de a primi gratuit oricare dintre premii.

Sănătatea e o grijă mare. Dar parcă atunci când ai asigurare pentru ea, stai mai liniștit. Mai ales că, de data asta, poți să câștigi un smartwatch, o pereche de căști wireless sau un mini videoproiector pentru telefon, să te bucuri de filmele preferate oriunde te-ai afla.

Încheie o asigurare de sănătate Health Protect până pe 30 septembrie și ești înscris automat în tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre premiile campaniei. Hai să vezi despre ce e vorba.