Victoriile Importante Anuntate de Volodimir Zelenski in Razboiul din Ucraina

Victoriile Importante Anuntate Volodimir Zelenski Razboiul Ucraina

Volodimir Zelenski a anuntat o serie de victorii foarte importante care au fost obtinute de catre armata Ucrainei in luptele duse cu armata rusa in plin razboi in Ucraina in ultima perioada, si vorbim despre eliberarea a nu mai putin de 2.000 de km² de teritoriu in ultimele zile.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre tot acest succes pe care l-a avut armata tarii sale, care a luptat cu foarte mult curaj si indemanare in aceasta perioada, reusind sa elibereze tot mai multe teritorii in aceasta perioada.

Mișcarea soldaților noștri în diferite direcții ale frontului continuă. Deocamdată, în cadrul acțiunilor active de la începutul lunii septembrie, aproximativ 2.000 de kilometri din teritoriul nostru au fost deja eliberați.

În aceste zile, armata rusă arată tot ce e mai bun – arată spatele. Și, până la urmă, este o alegere bună pentru ei să fugă. Nu există și nu va fi loc pentru ocupanții din Ucraina.

Astăzi le mulțumesc soldaților Regimentului 15 Slav al Gărzii Naționale a Ucrainei, care s-au remarcat în direcția Harkov.

Le mulțumesc trupelor batalionului 214 separat de puști pentru asigurarea situației din Balakliya, care, împreună cu unitățile Direcției principale de informații, al Forțelor de Operațiuni Speciale, al forțelor speciale ale Gărzii Naționale și al poliției, au redat controlul deplin către oraș.

Le mulțumesc tuturor fundașilor noștri, care în aceste săptămâni au făcut și mai palpabil apropierea victoriei noastre!

Pas cu pas, luptătorii noștri de-ocupă pământul ucrainean.

Soldații Brigăzii 113 Separate de Apărare Teritorială au eliberat Vasylenkove și Artemivka în regiunea Harkov.

Trebuie să ne amintim că libertatea nu se dă ușor. Apărătorii ucraineni aleg independența pentru fiecare dintre noi cu prețul propriei vieți.

Mulțumire infinită tuturor soldaților noștri! Suntem mândri de fiecare dintre ei! Vom merge înainte și ne vom dezocupa teritoriile. Suntem mereu gata să ne apărăm pământul.

Protecția libertății noastre, iarna critică și victoria Ucrainei – acestea și alte subiecte importante au fost discutate în cadrul discuției de la reuniunea anuală a Strategiei Europene de la Yalta.

În cadrul reuniunii anuale a Strategiei Europene de la Yalta, el a subliniat că Rusia creează iluzia că europenii trebuie să aleagă între prețuri și valori, libertate și securitate, independență și pace. Dar o astfel de alegere este imposibilă.

Când valorile sunt slabe, prețurile sunt vertiginoase. Când libertatea suferă, nu există siguranță. Când se pierde independența, pacea este imposibilă. Prin urmare, nu trebuie să ne abatem de la calea noastră, nu avem dreptul să ne săturam de Ucraina și să ne oprim.

Este necesar să lupți. Treci peste iarna. Ajută-i pe cei mai slabi. Protejați-i pe cei care au cel mai mult nevoie de protecție. Limitează-te în ceea ce poate fi limitat. Și limitează Rusia în tot ceea ce ar trebui să o limiteze. Să dea căldură celor pe care Rusia vrea să-i lase fără căldură. Și să dea mâncare celor care sunt forțați de Rusia să moară de foame. Continuați să îndepliniți cele trei condiții fundamentale pentru atingerea păcii: arme, muniții, finanțe. Sprijinul pentru Ucraina în război trebuie menținut.