Enel: Notificare IMPORTANTA care Vizeaza Toti Clientii din Romania

Enel Notificare IMPORTANTA Vizeaza Toti Clientii Romania

Enel, una dintre cele mai cunoscute si mai mari companii furnizoare de energie electrica si gaze naturale in Romania, le transmite o informare extrem de importanta clientilor din toata tara, iar asta pentru ca le vorbeste despre o metoda noua de a isi confirma platile pentru facturile emise deja.

Enel, dupa cum v-am spus deja intr-un articol anterior, ne permite sa confirmam platile facturilor direct pe website-ul sau, ori prin aplicatia pentru iPhone si Android, insa daca nu doriti sa faceti asta acolo, atunci aveti posibilitatea de a va confirma factura direct pe pagina sa de pe reteaua Facebook.

Confirmarea platii unei facturi emise de Enel Romania este importanta deoarece in baza ei puteti evita suspendarea furnizarii serviciilor de gaze naturale, sau electricitate, de la compania romaneasca, asa ca trebuie sa aveti grija si sa faceti acest lucru la timp, daca nu ati platit factura inainte de data de scadenta a sa.

Enel Romania ne ofera atat de multe optiuni pentru confirmarea platilor in ideea de a ne permite sa evitam situatiile in care suntem debransati, iar asta pentru ca se percepe o taxa atat in cazul debransarii, cat si in cazul rebransarii, si desigur ca nimeni nu vrea sa treaca prin aceasta situatie vreodata.

Ai nevoie să sprijinul nostru pentru confirmarea unei plăți sau ai întrebări despre cea mai recentă factură de energie electrică sau gaze naturale? Suntem la doar un click distanță – contactează-ne în mesageria privată a paginii noastre de Facebook sau folosind chatul existent în pagina de contact de pe site-ul nostru.

View this post on Instagram

A post shared by Enel România (@enelromania)