Important Anunt al BANCA Transilvania, ce da GRATUIT Clientilor din Romania

Important Anunt al BANCA Transilvania GRATUIT Clientilor Romania

BANCA Transilvania are un anunt oficial foarte important pentru clientii din toata Romania astazi, iar asta pentru a decis sa le vorbeasca romanilor despre faptul ca au ocazia de a castiga o bratara Fitbit Charge 4 daca profita de o campanie speciala care este in momentul de fata in plin proces de derulare.

BANCA Transilvania a pornit astazi aceasta campanie speciala, ea fiind derulata prin intermediul aplicatiei BT Pay, cea care poate aduna informatii despre activitatile noastre monitorizare de Apple Health si Google Health, iar un minim de 20.000 de pasi sunt necesari pana pe 16 septembrie pentru a fi inscrisi in promotie.

BT Pay inregistreaza acesti pasi si cand atingem acel minim de 20.000 de pasi, vom fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru premiul care este oferit, deci aveti numai 5 zile la dispozitie pentru a profita de tot, si a face pasii, deci trebuie sa fiti destul de activi pentru a putea avea o sansa reala de castig.

BANCA Transilvania are deschisa aceasta campanie speciala pentru toti clientii din Romania in momentul de fata, astfel ca daca nu sunteti client al bancii, nu puteti avea sansa de a primi premiul care ne este oferit de catre banca, si desigur ca asta ar putea fi o dezamagire daca vi-l doriti neaparat acum.

BT Pay te motivează să faci mai multă mișcare!

Fă 20.000 de pași în perioada 12-16 septembrie, activează oferta în BT Pay și intri automat în tragerea la sorți pentru o brățară fitness Fitbit Charge 4.

Spor la făcut pași!