E.ON: Anunt IMPORTANT pentru Clienti, de ne da GRATUIT chiar Acum

E.ON Anunt IMPORTANT Clienti GRATUIT Acum

E.ON, una dintre principalele companii furnizoare de servicii de gaze naturale si energie, are astazi un anunt important, dar si vesti foarte bune pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca le aduce in atentie oamenilor ceea ce da gratuit daca ei aleg sa isi activeze factura electronica in acest moment.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca ofera premii zilnice, saptamanale si lunare celor care aleg sa isi activeze factura electronica pentru a primi rapid prin email informatii cu privire la sumele pe care le au de plata, dar si consumul lunar, factura electronica fiind promovata de foarte multe companii acum.

In ceea ce priveste premiile, ei bine E.ON Romania da zilnic carduri cadou Kaufland, saptamanal un Telefon Samsung GALAXY A53, si lunar un aparat de aer conditionat Gree Muse, o trotineta electrica Ninebot KickScooter F30E powered by Segway, o centrala termica Vaillant ecoTEC Pro de 23 kW si un kit Philips HUE.

E.ON Romania ofera, deci, premii extrem de interesante pentru oricare dintre clientii din Romania care sunt dornici sa intre in posesia lor, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce este disponibil pentru a avea sansa de a primi oricare dintre aceste produse doar activand factura electronica.

E timpul ca faptele bune să fie răsplătite. Indiferent cât de mici.

Factura electronică este contribuția ta pentru un mediu mai sănătos, iar acum a venit momentul pentru răsplată. Premiile zilnice, săptămânale și lunare, sunt contribuția noastră.

Activează-ți factura electronică aici pe website și înscrie-te automat în concurs!