IMPORTANT Beneficiu al Kaufland pentru Clienti in Magazinele din Romania

IMPORTANT Beneficiu Kaufland Clienti Magazinele Romania

Kaufland le ofera clientilor din toata Romania un beneficiu foarte important despre care foarte multi ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca vine in ajutorul lor, si ar trebui sa fie cunoscut de catre foarte multa lume chiar acum, asta desigur daca vreti sa beneficiati de tot.

Kaufland a decis sa aduca in Romania un sistem foarte important care este oferit in afara tarii de foarte multa vreme, un sistem care le permite clientilor sa-si scaneze produsele in momentul in care le adauga un cosul de cumparaturi, si sa le plateasca mult mai usor la casa de marcat, el fiind numit K-Scan.

Aceasta idee exista de multa vreme in alte tari, iar Kaufland Romania a hotarat ca este intr-un final momentul ca ea sa ajunga si in Romania, ceea ce desigur ca este o veste excelenta, mai ales ca vorbim despre ceva care ne poate scuti foarte rapid de timpul pierdut asteptand la coada la casele de marcat.

Kaufland Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna acest sistem, si la modurile in care putem profita de el, astfel ca nu trebuie decat sa ne uitam cu atentie la ceea ce ne este oferit pentru a beneficia de tot in aceasta perioada cand magazinele vor fi tot mai aglomerate.

Așteptarea la casă, așezarea cumpărăturilor pe bandă pentru ca apoi să fie puse înapoi în cărucior – pentru multă lume aceasta este cea mai solicitantă parte a cumpărăturilor. Gata cu toate astea!

Cu Kaufland Card lucrurile bune vin ușor! Asigură-te ca ai Kaufland Card și folosește funcția K-Scan pentru a-ți face cumpărăturile mai rapid și în siguranță. Înainte de a le pune în cărucior, scanezi toate produsele cu smartphone-ul tău sau cu scannerele noastre de mână.

IMPORTANT Beneficiu Kaufland Clienti Magazinele Romania scanare