Coronavirus Romania: Noul Numar al Cazurilor Noi in 12 Septembrie 2022

Coronavirus Romania Noul Numar Cazurilor Noi 12 Septembrie 2022

Coronavirus inca se raspandeste in Romania, iar chiar daca la o saptamana dupa debutul scolii situatia ramane destul de stabila, inca se inregistreaza mii de cazuri noi de infectare in fiecare zi, situatie care ar trebui sa genereze destula ingrijorare in randul multor oameni.

Romania a traversat valul 6 de infectari al Coronavirus cu foarte multa usurinta, fara un numar foarte mare de noi cazuri zilnice, chiar daca fata de anii trecuti situatia a stat mult mai rau in lipsa masurilor de prevenire a infectarilor, numarul spitalizarilor a ramas totusi unul destul de redus.

Coronavirus inca este un pericol foarte serios pentru Romania in momentul de fata, astfel ca este de asteptat ca valul 7 de infectari sa debuteze undeva prin toamna acestui an, ceva ce poate genera probleme foarte serioase pentru foarte multa lume in aceasta perioada a anului.

Romania nu intentioneaza deocamdata sa impuna noi masuri de prevenire a raspandirii infectarilor, insa ramane de vazut in ce masura lucrurile se vor schimba daca numarul infectarilor zilnice va creste, sau nu, in cursul urmatoarelor saptamani de zile la nivelul intregii tari.

Cifrele oficiale ale zilei de 12 septembrie vor fi anuntate dupa ora 12:00.