Informarea DIGI Romania cu o Decizie IMPORTANTA, ce da cu 50% Reducere pentru 4 Luni

Informarea DIGI Romania Decizie IMPORTANTA 50% Reducere 4 Luni

DIGI Romania a publicat o informare oficiala extrem de importanta pentru milioane de clienti din toata tara in momentul de fata, iar asta deoarece a luat o hotarare despre care ar trebui sa stie romanii, iar asta pentru ca ofera 50% reducere timp de 4 luni pentru un upgrade de abonament pentru internet.

DIGI Romania le spune romanilor faptul ca numai in perioada 12 – 25 septembrie pot sa faca upgrade pentru abonamentele de internet pe care le au, si beneficiaza de reducere de 50% timp de 4 luni de zile, ceva ce nu este oferit chiar atat de des pentru clientii romani, deci vestile sunt foarte bune.

Aceasta reducere este oferita de catre DIGI RCS & RDS numai daca faceti upgrade de la un abonament de internet cu viteza inferioara celei de care doriti sa beneficiati, si in mod teoretic nu conteaza ce tip de abonament aveti, daca este pentru mediul urban, sau mediul rural, pentru ca puteti beneficia de reducere.

DIGI RCS & RDS nu are doar aceasta promotie in plin proces de desfasurare in momentul de fata in Romania, ci si altele, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la tot ceea ce este disponibil pentru a fi siguri ca profitati de tot ceea ce este oferit de catre compania romaneasca in aceasta perioada din an.

Dacă ești deja client de internet DIGI, a venit momentul pentru upgrade!

Doar în perioada 12-25 septembrie, te bucuri de un net mai rapid și 50% reducere dacă faci upgrade la abonamentul de internet pe care îl ai!

E simplu: intră pe digi.ro, alege o variantă superioară de internet, adaugă în coș și pune voucherul “upgrade50” și ai jumătate de preț, timp de 4 luni.