MAJORA Schimbare in WhatsApp pentru Telefoanele iPhone, Android

MAJORA Schimbare WhatsApp Telefoanele iPhone Android

WhatsApp face in sfarsit una dintre cele mai importante schimbari pe care sute de milioane de oameni cu iPhone si Android o cer de foarte multa vreme, si care a fost promisa inclusiv de catre CEO-ul Facebook, mai exact posibilitatea de a ascunde informatia privind activitatea noastra online in aplicatie.

WhatsApp face aceasa schimbare pentru a le permite utilizatorilor cu telefoane iPhone si Android din intreaga lume sa nu mai fie marcati ca fiind “Online” in cadrul conversatiilor atunci cand discuta cu o anumita persoana, modificare in baza careia este imbunatatita siguranta oamenilor care o folosesc.

In momentul de fata, cei de la WhatsApp Messenger au decis sa implementeze aceasta modificare doar in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, insa modificarea sugereaza faptul ca se lucreaza la implementarea ei in versiunea finala a aplicatiei, ceea ce s-ar putea intampla foarte curand.

WhatsApp Messenger vrea sa le ofere oamenilor optiunea de a se bucura de aceste modificari cat mai curand, iar asta pentru ca oamenii cer de foarte multa vreme sa devina mai anonimi in conversatii decat erau pana acum, deci vestile sunt foarte bune daca aveati nevoie de o asemenea noutate.

WhatsApp mai lucreaza si la foarte multe alte modificari foarte interesante pentru noi toti in perioada urmatoare, insa e nevoie de rabdare pentru ca toate aceste lucruri sa fie oferite in mod oficial, asa ca vom vedea in cursul urmatoarelor luni de zile ce anume va mai fi oferit in mod oficial.

MAJORA Schimbare WhatsApp Telefoanele iPhone Android disparitie