Enel: IMPORTANT Anunt Oficial care Vizeaza Azi Clientii din Toata Romania

Enel IMPORTANT Anunt Oficial Vizeaza Azi Clientii Toata Romania

Enel, care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani, le transmite clientilor din toata tara, si nu numai lor, un anunt foarte important despre care ar trebui sa stie toti cei care in momentul de fata vor sa faca economii, pe termen lung, pentru energia electrica pe care o consuma.

Enel le vorbeste romanilor despre ideea de a deveni prosumatori, adica de a produce energie electrica pe care sa o transmita in sistemul national de energie, si sa fie platiti pentru acest lucru, ceva ce desigur ca nu e luat in calcul de catre chiar toata lumea, pentru ca nu e foarte simplu de realizat.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, publicat de catre cei de la Enel Romania, compania le recomanda romanilor sa devina prosumatori nu doar pentru a economisi si a genera bani, ci si pentru a sustine decarbonarea planetei prin reducerea consumului din reteaua nationala de energie.

Enel Romania are o recomandare foarte buna pentru sustinerea planetei, iar asta pentru ca orice fel de masuri de acest gen ajuta, in final, chiar daca vorbim despre pasi mici facuti de catre fiecare dintre noi, ei adunandu-se in schimbari importante care ajuta la protejarea planetei si a viitorului nostru

Prosumatorii contribuie activ la decarbonare!

Viitorul se scrie cu energie curată, sustenabilă, fără emisii de carbon și depinde de fiecare dintre noi să contribuim activ la decarbonare! Și tu poți să produci energie curată la tine acasă, dacă alegi să devii prosumator și să-ți utilezi locuința cu un sistem fotovoltaic!