WhatsApp: Notificare OFICIALA, Schimbarile Actualizarii pentru iPhone, Android

WhatsApp Notificare OFICIALA Schimbarile Actualizarii iPhone Android

WhatsApp a fost actualizata de catre compania care o dezvolta, iar noua versiune este disponibila pentru toti utilizatorii de telefoane iPhone si Android in momentul de fata, dar cu schimbarile pe care le puteti vedea mai jos, unele fiind listate inclusiv in alte actualizati anterioare de catre companie.

WhatsApp vorbeste in lista de schimbari de mai jos despre posibilitatea de a sorta chat-urile in baza unui filtru pentru mesaje necitite, dar si functia care ne permite sa stergem mesaje trimise chiar si la maxim 2 zile din momentul in care au fost trimise catre o alta persoana in cadrul unei conversatii.

Mai mult decat atat, cei de la WhatsApp Messenger listeaza in continuare in cadrul listei de schimbari faptul ca limita de participanti pentru grupurile de conversatii a crescut la 512, iar limita maxima a fisierelor care pot fi trimise catre alte persoane a crescut deasemenea la 2 GB pe iPhone si Android.

WhatsApp Messenger spune ca in cazul in care am ales sa stergem un anumit mesaj dintr-o conversatie, avem cateva secunde la dispozitie pentru a anula aceasta actiune, deci stiti ca puteti reveni rapid asupra acestei decizii, daca ea a fost luata din greseala de catre voi la un moment dat.

Acum vă puteți sorta chat-urile cu un filtru „necitit”. Atingeți pictograma noului filtru de lângă pentru a căuta. Acum puteți „șterge pentru toată lumea” timp de peste 2 zile.

S-a mărit limita de participanți în grup la 512. Limita maximă a dimensiunii fișierului a crescut la 2 GB. Acum puteți anula „Ștergerea pentru mine” pentru câteva secunde.