IMPORTANTA Notificare a Kaufland pentru Romani Privind Toate Magazinele

IMPORTANTA Notificare Kaufland Romani Toate Magazinele

Kaufland transmite un foarte important anunt pentru romanii din toata tara, fie ca ii sunt clienti, sau nu, iar asta pentru ca a hotarat sa faca in toate magazinele din intara noastra ceva ce va fi de mare ajutor pe viitor, mai exact infrastructura de colectare selectiva pentru mai multe tipuri de ambalaje.

Kaufland spune ca exista 2 tipuri de infrastructuri de colectare selectiva pentru mai multe tipuri de ambalaje in momentul de fata in toate magazinele sale din Romania, astfel ca merita sa aveti in vedere ceea ce a gandit lantul de hypermarket-uri, si ar fi bine sa profitati de toate aceste beneficii.

Decizia pe care cei de la Kaufland Romania au luat-o nu e totusi una singulara, iar asta pentru ca si alte lanturi de hypermarket-uri au luat decizii similare, iar asta pentru ca in Romania se incearca o obisnuire a oamenilor nu doar sa colecteze selectiv, ci si sa recicleze anumite tipuri de ambalaje.

Kaufland Romania a avut chiar zilele trecute o campanie speciala prin intermediul careia le-a oferit clientilor bilete pentru mijloacele de transport in comun daca reciclau sticle de plastic, de sticla, sau doze de aluminiu, deci e bine sa va uitati la optiunile de selectare si reciclare disponibile la hypermarket-uri.

De la colectare la reciclare poate fi o cale lungă, dar pe care la Kaufland ne-am obișnuit să o parcurgem.

În toate magazinele noastre clienții beneficiază de 2 tipuri de infrastructuri de colectare selectivă pentru mai multe tipuri de ambalaje.

Prin colaborări cu firme partenere din România reușim să oferim acestor deșeuri o nouă șansă, în urma unui proces amplu de sertare și reciclare pe care te invităm să îl urmărești.