NATO Anunta ca Sanctiunile Impotriva Rusiei Afecteaza Industria sa Militara

NATO Anunta ca Sanctiunile Impotriva Rusiei Afecteaza Industria sa Militara

NATO a anuntat astazi ca sanctiunile impuse impotriva Rusiei incep sa aiba un impact substantial asupra capacitatii tarii de a produce armament ultra-modern, iar asta impiedica si aruncarea in lupta a celui existent de frica distrugerii sale de catre armata ucraineana folosind HIMARS, dar nu numai.

NATO afirmanca Rusia nu mai poate produce noi rachete de croaziera cu care sa inlocuiasca stocul folosit deja in Ucraina pentru a ucide si rani civili, sau soldati, ceea ce este o veste excelenta, dar probabil una de scurta durata, pentru ca exista solutii prin care rusii sa inlocuiasca o buna parte din ceea ce le lipseste acum.

“Sancțiunile încep să dăuneze industriei militare a Rusiei. Sancțiunile occidentale încep să afecteze capacitatea Rusiei de a produce armament avansat pentru războiul din Ucraina, a declarat pentru Reuters Rob Bauer, care președește Comitetul militar al NATO.

NATO vede semne ale scăderii capacităţii Rusiei de a produce înlocuitori pentru rachetele de croazieră şi armament mai sofisticat, a spus Bauer. Pe 16 septembrie, oficiali americani anonimi au declarat pentru CNN că sunt dezamăgiți de faptul că sancțiunile nu au un impact mai mare asupra economiei ruse.”