Orange Anunta ce Ofera GRATUIT Zilnic pentru MILIOANE de Clienti Romani

Orange Anunta Ofera GRATUIT Zilnic MILIOANE Clienti Romani

Orange continua seria surprizelor pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit ceea ce le ofera gratuit in fiecare zi milioanelor de romani care-I folosesc serviciile, iar dupa cum ptueti vedea mai jos, vorbim despre 2 ore de internet gratuit care poate fi activati in fiecare zi.

Orange spune ca acest beneficiu important este oferit gratuit zilnic pentru clientii din Romania doar daca ei au activa si o optiune de minim 5 euro credit, astfel ca daca nu aveti una, e bine sa stiti ca nu va veti putea bucura de nimic pana cand activati respectiva optiune pentru cartela voastra prepay.

Activarea acestui beneficiu se poate face gratuit in fiecare zi direct din contul MyOrange pe care-l puteti accesa fie de pe website-ul Orange Romania, fie din aplicatia cu acelasi nume, iar timp de 2 ore veti putea naviga pe internet, veti putea face streaming, sau orice, fara sa va ganditi cat trafic consumati.

Orange Romania e deocamdata singurul operator de telecomunicatii care are o asemenea optiune disponibila gratuit pentru clientii sai, insa cei de la Telekom si DIGI Mobil ofera internet nelimitat in mod automat in abonamente, deci e posibil ca si orange sa se indrepte spre asa ceva in viitor.

Cu Millidge și Doig, orice mișcare e câștigătoare. Ai net nelimitat 2 ore din #MyOrange și o tombolă cu premii speciale: telefoane Samsung sau vouchere de cumpărături Carrefour.

În contextul creşterii tot mai mari a consumului de internet mobil, dar şi a nevoii clienţilor pentru conectivitate, noua ofertă Orange PrePay oferă posibilitatea de a beneficia de internet nelimitat timp de 2 ore. Beneficiul se poate activa zilnic din contul My Orange și poate fi utilizat național cu o opțiune activă de minimum 5 euro credit.