Facebook Messenger: IMPORTANTA Schimbare Anuntata Oficial pe iPhone si Android

Facebook Messenger IMPORTANTA Schimbare Anuntata Oficial iPhone Android

Facebook Messenger se schimba din nou, iar asta pentru ca o foarte importanta modificare este pregatita pentru a fi oferita de catre compania americana Facebook, iar ea are menirea de a ne aduce in cadrul aplicatiei ceva ce putini se asteptau sa vada, adica functii similare cu cele oferite de catre Discord.

Facebook Messenger a avut anuntata in mod oficial aceasta schimbare majora chiar de catre CEO-ul companiei Facebook, Mark Zuckerberg, el dezvaluind Community Chats ca o alterantiva pentru Discord, noua functionalitate fiind gandita pentru a fi utilizata in cadrul platforme de mesagerie, dar si a Facebook Groups.

Conform companiei americane, Messenger va permite organizarea discutiilor din grupurile mari de utilizatori in categorii, cu posibilitatea de a face canale audio, sau video, pentru discutii in timp eal, canale in care pot publica informatii doar administratorii, dar si canale speciale pentru evenimente.

Messenger are aceasta functionalitate implementata pentru ca oamenii sa poata urmari mult mai usor discutiile care au loc intre mai multe canale, si pe mai multe subiecte, iar din moment ce Discord s-a dovedit a fi un succes atat de mare, iata ca si Facebook vrea sa profite de popularitatea sa acum.

Astăzi, Mark Zuckerberg a anunțat că vom începe să testăm capacitatea oamenilor de a începe chaturile comunitare în Messenger în săptămânile următoare, permițându-le oamenilor să creeze un grup Facebook, să înceapă chaturi și canale audio și să îi invităm pe alții să se alăture noului lor grup. aplicația.

De asemenea, vom extinde chaturile comunitare la și mai multe grupuri Facebook. Chaturile comunitare le permit oamenilor să se conecteze mai profund cu comunitățile în timp real în jurul subiectelor care le pasă în mai multe formate, inclusiv text, audio și video.