WhatsApp Schimba una dintre IMPORTANTELE Functii din iPhone si Android

WhatsApp Schimba IMPORTANTELE Functii iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume cu peste 2 miliarde de utilizatori activi de pe iPhone si Android, face una dintre cele mai importante schimbari de pana acum, iar asta pentru ca vrea sa integreze pentru oameni posibilitatea de a controla cine vede cand suntem online, sau nu.

WhatsApp a avut anuntata aceasta schimbare majora cu destul timp in urma de catre compania Meta prin vocea CEO-ului Mark Zuckerberg, insa acum vedem ca modificarea devine vizibila in cadrul aplicatiei disponibila in versiune beta pentru iPhone si Android, iar asa aflam ceea ce ne va fi oferit.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum e gandita aceasta functionalitate pentru WhatsApp Messenger, ea urmanda a ne permite sa alegem ca oricine sa poata vedea cand suntem activi online, sau doar anumite persoane alese de noi si pentru vizualizarea ultimei dati cand am fost activi.

WhatsApp Messenger testeaza aceasta implementare in momentul de fata pentru ca ea sa fie oferita la un moment dat pentru iPhone si Android, dar nu e exclus ca ea sa fie modificata cu posibilitatea de a adauga mai multe optiuni de filtrare a persoanelor care pot, sau nu, sa vada daca suntem online, sau nu.

WhatsApp face aceste schimbari pentru a creste nivelul de intimitate de care beneficiaza utilizatorii care sunt activi in cadrul platformei de mesagerie, insa desigur ca e nevoie de timp pentru ca aceasta modificare sa fie oferita in mod oficial pentru toata lumea, deci va trebui sa mai avem rabdare pentru a o primi.

WhatsApp Schimba IMPORTANTELE Functii iPhone Android activ online