DIGI Romania: IMPORTANTA Decizie Oficiala Anuntata Milioanelor de Clienti Romani

DIGI Romania IMPORTANTA Decizie Oficiala Anuntata Milioanelor Clienti Romani

DIGI Romania a facut anuntul cel mare pentru milioane de clienti care-i folosesc serviciile in toata tara, iar asta pentru ca a confirmat intr-un final o decizie pe care multa lume se astepta sa o auda de multa vreme, iar asta deoarece meciurile din Premier League au revenit la DIGI Sport.

DIGI Romania a publicat anuntul zilele trecute, si le confirma, practic, tuturor clientilor din tara faptul ca se vor putea bucura de meciurile echipelor favorite la DIGI Sport daca platesc pentru abonamentele pe care le are compania in momentul de fata pentru serviciile de televiziune care sunt disponibile.

Stiti deja ca toate canalele DIGI Sport sunt disponibile gratuit la abonamentele de televiziune pe care DIGI le are, deci nu va trebui sa platiti in plus pentru a avea acces la ele, nici macar in cadrul platformei DIGI Online, care va ofera acces la continut inclusiv de pe telefoane si tablete.

DIGI transmite derby-urile cele mai importante din Premier League prin intermediul DIGI Sport, insa cel mai probabil va transmite si alte tipuri de meciuri din cadrul unuia dintre cele mai mari si mai importante campionate de fotbal din lume, asa cum fac si alte grupuri de televiziune acum.

DIGI Romania ofera acces la Premier League indiferent ce abonament pentru servicii de televiziune ati avea, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere, pentru ca veti bucura de meciurile echipelor favorite indiferent de felul in care doriti sa vedeti totul acum.

DIGI Romania IMPORTANTA Decizie Oficiala Anuntata Milioanelor Clienti Romani premier league