Liderii din Luhansk si Donetk Programeaza Referendumuri de Alipire la Rusia

Liderii din Luhansk si Donetk Programeaza Referendumuri de Alipire la Rusia

Liderii republicilor separatiste Luhansk si Donetk au hotarat sa organizeze in 23 si 27 septembrie referendumuri pentru anexarea teritoriilor la Rusia in vederea obtinerii unei protectii sporite din partea Kremlinului pentru regiuni care ar trebui sa devina practic parte din Rusia.

Inclusiv reprezentantii rusi care conduc Melitopol si Herson au in plan sa faca referendumuri similare, desigur cu rezultate falsificate, pentru a “certifica” alipirea la Rusia, insa aceasta nu este prima oara cand se discuta despre asemenea planuri, si nu se stie daca vor fi duse la bun sfarsit.

“Liderii din Donețk, Luhansk au stabilit „pseudo-referendumuri” pentru 23-27 septembrie. Reprezentanții Rusiei din regiunile Donețk și Lugansk intenționează să organizeze „referendumuri” privind aderarea la Rusia în perioada 23-27 septembrie, a informat agenția de presă controlată de stat rusă Interfax.

Reprezentanții Rusiei din Melitopol și Kherson, ocupate temporar, se pregătesc de asemenea pentru „pseudo-referendumuri”.”