LIDL Romania Dezvaluie ce da GRATUIT Clientilor Romani Chiar Acum

LIDL Romania Dezvaluie GRATUIT Clientilor Romani Chiar Acum

LIDL Romania a dezvaluit in mod oficial ceea ce da gratuit clientilor romani din toata tara chiar acum, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o serie de vesti extrem de bune, iar asta pentru ca Roata surprizelor este disponibila in cadrul aplicatiei LIDL Plus pentru oricare dintre oamenii interesati.

LIDL Romania explica mai jos ce inseamna aceasta Roata cu Surprize pe care ne-o pune la dispozitie in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, ea permitandu-ne sa castigam diverse premii in baza cumparaturilor pe care le facem din oricare dintre magazinele din tara noastra in perioada urmatoare.

Conform celor de la LIDL, pentru a putea invarti Roata cu surprize trebuie sa cumparam produse de minim 45 de LEI din toate magazinele din Romania, iar asa ni se da ocazia de a avea sansa de a castiga unul dintre premiile care sunt oferite, ele fiind in general produse care sunt vandute in magazinele lantului de supermarket-uri.

LIDL le permite oricaror clienti din Romania sa se inscrie in cadrul LIDL Plus, iar asta pentru ca oricine poate avea un card pentru a se bucura de promotiile speciale care ne sunt puse la dispozitie acum, insa ofertele se schimba in mod constant, asa ca e important sa fiti constienti de acest lucru inainte de a incerca sa profitati de oferte.

Scanează cardul Lidl Plus, iar de fiecare dată când faci cumpărături de minimum 45 de lei ai ocazia să învârți Roata cu surprize. Profită de șansă și poți câștiga un cupon cu un premiu, în funcție de suma cheltuită.

Campania are loc în perioada 19.09-02.10.2022!