E.ON: Anuntul Oficial IMPORTANT pentru Clientii din Toata Romania

E.ON Anuntul Oficial IMPORTANT Clientii Toata Romania

E.ON, una dintre principalele companii din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale romanilor, a publicat un anunt foarte important care ii vizeaza pe toti romanii astazi, iar asta pentru ca le aduce in atentie unde pot vedea calendarul pentru citirile de index care au fost facute de companie.

E.ON spune ca acolo clientii pot vedea ce au citit angajatii companiei la contoarele lor atunci cand au vizitat locatia in care beneficiem de servicii, dar si data la care au facut-o, impreuna cu informatii despre fiecare index introdus in ultimii 3 ani de zile fie de catre noi, fie de catre angajatii companiei din Romania.

Acest sistem pe care E.ON Romania il ofera pentru clientii din toata Romania nu este disponibil exclusiv de la ea, iar asta pentru ca si celelalte companii din sectorul energetic au beneficii speciale similare pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca le oferi un control mai mare asupra citirilor.

E.ON Romania ne permite sa introducem in fiecare luna indexul pe care il citim singur de la contoarele de electricitate si gaze naturale, insa la anumite intervale de timp se fac si citiri de catre angajatii sai pentru a se asigura acuratetea informatiilor transmise de catre noi, iar toate apar in website-ul sau.

Cu E.ON Myline e foarte simplu! La secțiunea Autocitire, găsești calendarul citirilor și alte informaţii utile. Vezi când se fac citirile contorului pe fiecare loc de consum și ai acces la istoricul indecșilor chiar și pe 3 ani.

În plus, dacă îți activezi factura electronică, intri automat în tragerile la sorţi pentru premiile zilnice, săptămânale și lunare!