Virgil Popescul: Important Anunt Oficial de la Guvern pentru Toti Romanii

Virgil Popescul Important Anunt Oficial Guvern Toti Romanii

Virgil Popescu anunta o intalnire foarte importanta care a avut loc impreuna cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, iar asta pentru ca in cadrul ei s-au abordat o serie de teme foarte importante pentru tara noastra, inclusiv aderarea la Schengen, sau PNRR.

Virgil Popescu explica mai jos principalele teme de discutie care au fost in centrul intalnirii care a avut loc chiar in cursul zilei de astazi, la ea participand inclusiv prim-ministrul Romaniei, Nicolae Ciuca, asa ca va puteti face o idee cu privire la ceea ce s-a discutat intre reprezentantii Guvernului si a-i firmelor din Romania.

„Alături de prim – ministrul Nicolae Ciucă și alți colegi din Guvern am participat la prima întâlnire cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României, după semnarea acordului de colaborare din luna iunie 2022.

Temele abordate în cadrul acestei întâlniri au fost reforma fiscală, aderarea României la Spațiul Schengen, fondurile structurale și Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), protejarea consumatorilor vulnerabili și a consumatorilor persoane juridice, reformele și securitatea la risc.

Delegația Coaliției pentru Dezvoltarea României a fost formată din reprezentanți ai Camerei de Comerț Americană în România (AmCham), ai Asociației Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), ai Camerei Franceze de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER), ai Confederației Patronale Concordia, ai Consiliului Investitorilor Străini (FIC), ai AHK România și ai Fundației Romanian Business Leaders (RBL).”