Comisia Europeana Critica Dur Mobilizarea Partiala a Rusiei pentru Razboi

Comisia Europeana Critica Dur Mobilizarea Partiala a Rusiei pentru Razboi

Comisia Europeana ataca in termeni duri decizia Rusiei de a initia o mobilizare partiala astazi pentru a continua razboiul din Ucraina, iar asta pentru ca masura ar fi un semn de slabiciune al rusilor in contextul in care sute de mii de oameni urmeaza sa fie mobilizati pentru razboiul din Ucraina.

“Apelurile recente ale lui Putin de a mobiliza părți ale populației sunt un semn că invazia Rusiei eșuează. Este o declarație de slăbiciune. Am condamnat ferm acțiunile Rusiei în Ucraina. Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și prim-ministrul Regatului Unit, Liz Truss, s-au întâlnit astăzi la Adunarea Generală a ONU de la New York.

Ele au condamnat ferm acțiunile Rusiei în Ucraina și au convenit că apelurile recente ale lui Putin de a mobiliza părți ale populației sunt un semn că invazia Rusiei eșuează. Este o declarație de slăbiciune. Ei au recunoscut curajul și curajul poporului ucrainean și au subliniat angajamentul lor comun de a susține sprijinul pentru Ucraina în lupta sa atât timp cât este nevoie.”