CEC Bank: Foarte IMPORTANT Anunt Emis pentru Toti Clientii din Romania

CEC Bank IMPORTANT Anunt Emis Toti Clientii Romania

CEC Bank, una dintre cele mai importante banci din Romania cu milioane de clienti in toata tara, a publicat un anunt foarte important despre care trebuie sa stie oricare dintre ei in momentul de fata, iar asta pentru ca a lansat un produs nou pe care-l putem folosi daca suntem interesati de serviciile sale in tara.

CEC Bank a anuntat ca a lansat un nou card VISA Multicurrency, acesta oferindu-le romanilor posibilitatea de a face plati in LEI, sau oricare alte 8 valute oriunde in lume, fara a plati vreun comision de administrare pentru el, iar daca il comandati astazi, atunci maine el va fi disponibil ca si card virtual in aplicatia bancii.

Conform celor de la CEC, cardul virtual va putea fi folosit in Apple Pay sau Google Pay pentru plati contactless cu telefonul, dar separat de el vom primi inclusiv un card fizic pe care-l vom putea utiliza pentru plati oriunde dorim, dar si pentru a retrage bani de la bancomatele din Romania, sau din toata tara.

CEC este una dintre putinele, daca nu chiar prima banca din Romania, care are un card de acest gen disponibil pentru clientii din toata tara, iar daca va interesa un asemenea tip de produs, atunci poate ca ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a beneficia de ceea ce are el de oferit pentru oricine este interesat.

Am lansat cardul VISA Multicurrency! Ce aduce el nou? Poți plăti rapid în lei, euro sau alte 8 valute oriunde te-ai afla în lume, cu ZERO comision de administrare. În plus, dacă-l comanzi azi, mâine deja ai cardul virtual disponibil în CEC app.

Primești un card de debit virtual și un card fizic. Cardul virtual îl vei putea folosi de a doua zi din CEC app – mobile banking. Cu cardul virtual poți face plăti contactless direct de pe telefon, prin portofelele virtuale Apple Pay sau GPay. Cardul fizic îl vei primi în câteva zile, prin curier, la adresa indicată.