Rusii Speriati de Razboi Fug din Tara dupa Anuntul de Mobilizare al lui Putin

Rusii Speriati de Razboi Fug din Tara dupa Anuntul de Mobilizare al lui Putin

Rusii au inceput sa fuga din Rusia dupa anuntul lui Vladimir Putin privind mobilizarea partiala a armatei tarii, care ar urma sa duca sute de mii de oameni in Ucraina in perioada urmatoare, procesul incepand chiar de dimineata, ceea ce a luat prin surprindere extrem de multa lume.

Desi au aparut informatii conform carora unele linii aeriene au refuzat sa vanda bilete oamenilor care nu aveau un document de la ministerul Apararii care le permitea sa plece din tara, vanzarile de bilete au crescut atat de mult incat n-a mai ramas vreunul disponibil, semn ca rusii nu vor sa mearga la razboi.

“Zborurile din Rusia se vând după adresa lui Putin. După discursul de dimineață a președintelui rus Vladimir Putin din 21 septembrie, în care a ordonat chemarea imediată a 300.000 de rezerviști, zborurile dus-întors din Rusia au început să se vândă rapid, relatează Reuters.

Zborurile directe de la Moscova la Istanbul și Erevan – destinații care permit rușilor intrarea fără viză – au fost epuizate, a scris Reuters, referindu-se la datele Aviasales.”